Deratizare

Deratizarea consta in procesul de eliminare a rozatoarelor daunatoare (sobolani, cartite, soareci) purtatoare si aducatoare de microbi si boli periculoase pentru om cat si animale. Rozatoarele sunt cele mai intalnite purtatoare si transmitatoare de boli bacteriene, paraziti si virotice, atat pentru om cat si pentru animale. Procesul de deratizare vine sa previna transmiterea bolilor prin mucatura sau contact direct. Printre bolile raspandite de daunatori se numara febra aftoasa, trichineloza sau turbarea.

Citeste mai mult

Dezinsectie

Dezinsectia consta in procesul de distrugere a insectelor daunatoare si prazitilor (transmitatoari de boli) cu ajutorul dispozitivelor si substantelor. Dezinsectia prin pulberizarea de substante lichide in locurile infectate consta in folosirea de substante pesticide de ingestie pentru combaterea larvelor. Substantele se pot aplica in stare pulverizata, frosier sau aerosoli.

Citeste mai mult

Dezinfectie

Dezinfectia consta in procesul de igienizare prin care se distruge in mediul inconjurator bacteriile si parazitii. Prin aces procedeu se previne si se combate aparitia si transmisia bolilor si a altor infectii la oameni cat si la animale. Este recomandat procesul de dezinfectie in locuri murdare, nelocuite unde se pot dezvolta diferite bacterii, dar si in locuri aglomerate pentru a se preveni aparitia pandemiilor.

Citeste mai mult

Sanofit

Infiintata in 2001, SANOFIT este societatea cu cea mai mare acoperire de piata in domeniul prestari servicii, profil Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie din judetul Mures. In cei noua ani de functionare am castigat increderea clientilor nostri prin calitate , seriozitate si promptitudine. Avand autorizarile necesare SANOFIT poate executa operatiuni de deratizare, dezinsectie si dezinfectie în orice localitate din Romania .

citeste mai mult

Contact

Scrie-ne si iti vom raspunde cat de repede cu putinta.
Critici, nelamuriri, discutii sau doar intrebari sunt mereu binevenite.
Sau esti aici poate doar pentru un feedback? Perfect. Iti multumim anticipat!

Contact

ALARMANT!

Numarul persoanelor care sunt intepati de capuse creste alarmant in Romania, dupa ziua de 1 Mai au fost raportate zeci de cazuri in fiecare judet. Capusele pot transmite boli care pot cauza anemie sau chiar paralizie!
Alte boli cauzate de catre capuse: - boala Lyme, - Tularemie, - Babesioza, - Febra de Colorado, - Anorexie, - Letargie, - Slabiciune musculara, - Nistragmus, - Tulburari de coordonare

Sanofit combate eficient capusele!

Citeste mai mult

Deratizare


Deratizarea consta în aplicarea de masuri permanente pentru a elimina rozatoarele daunatoare si aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atât pentru om cât si pentru animale. Deratizarea se efectuează atât în spații închise (hoteluri, clădiri publice, depozite, unități de alimentație, instituții) cât și în spații deschise.

Dezinsectie


Pentru prevenirea si combaterea insectelor daunatoare si purtatoare de microbi si boli va, oferim cel mai eficient serviciu de dezinsectie. Spectrul de acțiune al substanțelor pe care le utilizăm se referă la următoarele categorii de insecte: gândaci de bucătărie, purici, muște, țânțari, furnici, plojnițe, păienjeni, termite, insecte de plajă, dăunatori depozite și larve.

Dezinfectie


Dezinfecția constă în acțiuni de prevenire si combatere a diferitelor boli infecțioase si parazitare la om si la animale, urmarind distrugerea germenilor patogeni de pe suprafețele vizate. În orice spațiu se impune pe lângă curățenia mecanică și realizarea operațiunii de dezinfecție. Aceasta operațiune are loc preventiv și are drept obiectiv eliminarea germenilor patogeni sau condiționat patogeni care dezvoltă apariția microbilor și diferitelor boli infecțioase sau parazitare atât la oameni cât și la animale.DE CE SA ALEGETI SANOFIT?


Pentru ca intelegem, definim si ducem la bun sfarsit cerintele d-voastra.
Pentru ca suntem "Departamentul de prevenire si combatere al daunatorilor" din curtea d-voastra.
Pentru ca avem preturi corecte privind raportul calitate – pret toate croite pentru buzunarul d-voastra.

CUM LUCRAM? CE LUCRAM?


Luam in serios fiecare proiect, fie ca e o lucrare simpla (apartament), sau o lucrare de amploare ce necesita experienta.
Incercam sa intelegem nevoile clientului si sa oferim solutia cea mai buna pentru aceasta. Suntem constienti de nivelul calitatii muncii noastre si nu ne vom cobori niciodata sub aceste standarde. Alegandu-ne pe noi alegeti servicii la cel mai profesional nivel, aptitudini tehnice realizate cu aparatura high - tech si substante avizate de ultima ora, precum si un partener de comunicare desavarsit.
Oferim consultanta in servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie, preventia infestarii cu daunatori a afacerii d-voastra cat si servicii post lucrare, sunt serviciile care si-au gasit definitia aici.
Acesta este Sanofit!
 

SC SANOFIT SRL


Targu Mures, Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, Nr.10A
Telefon: 0741-097.779
Email: vanzari@sanofit.ro

Newsletter

Nume
Email:
Web design and SEO by Publicistic.