Despre SANOFIT

Înfiinţată în 2001, SC SANOFIT SRL este una dintre primele societăți de prestări servicii de Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție din județul Mureș. Pe parcursul anilor am caștigat increderea clienților noștri prin calitatea lucrărilor, disciplină, seriozitate și promptitudine.

S.C. SANOFIT SRL este autorizată de Direcția de Sănătate Publică Mureș, Agenția Județeană de Protecția Mediului, Inspectoratul de Poliție - Serviciul arme, explozivi, substanțe toxice și Inspectoratul de Protecție a Muncii și poate executa operațiuni de deratizare, dezinsecție, dezinfecție în orice localitate din România.

Societatea noastră are implementat Sistemul de Management al Calității conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, Sistemul de Management de Mediu, conform standardului ISO 14001:2004 și a Licenței clasa III pentru serviciul de salubrizare - autorizație pentru activități de Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție, eliberată de Autoritatea Națională de Reglementare Pentru Servicii Publice de Gospodarie Comunală (A.N.R.S.C.)

Substanțele pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sănătății și au un grad redus de toxicitate având in vedere tendința Comunității Europene de a elimina treptat substanțele chimice (clasice) și substituirea lor cu produse ecologice.(Biocide).

Societatea noastră dispune de dotări moderne(pompe VOLPI, termofoggere, lampi ULV motopompe) și echipe de lucru formate din oameni calificați (atestați) cu o bogată experiență în domeniu. Prin metode combinate, care pot fi adaptate pentru orice profil alimentar sau industrial,calitatea lucrărilor, prețuri avantajoase cu posibilități de eșalonari lunare, disciplină, seriozitate și promptitudine, societatea noastră poate indeplini în cele mai bune condiții obiectivele stabilite privind serviciile DDD ale societății Dvs.DE CE SA ALEGETI SANOFIT?


Pentru ca intelegem, definim si ducem la bun sfarsit cerintele d-voastra.
Pentru ca suntem "Departamentul de prevenire si combatere al daunatorilor" din curtea d-voastra.
Pentru ca avem preturi corecte privind raportul calitate – pret toate croite pentru buzunarul d-voastra.

CUM LUCRAM? CE LUCRAM?


Luam in serios fiecare proiect, fie ca e o lucrare simpla (apartament), sau o lucrare de amploare ce necesita experienta.
Incercam sa intelegem nevoile clientului si sa oferim solutia cea mai buna pentru aceasta. Suntem constienti de nivelul calitatii muncii noastre si nu ne vom cobori niciodata sub aceste standarde. Alegandu-ne pe noi alegeti servicii la cel mai profesional nivel, aptitudini tehnice realizate cu aparatura high - tech si substante avizate de ultima ora, precum si un partener de comunicare desavarsit.
Oferim consultanta in servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie, preventia infestarii cu daunatori a afacerii d-voastra cat si servicii post lucrare, sunt serviciile care si-au gasit definitia aici.
Acesta este Sanofit!
 

SC SANOFIT SRL


Targu Mures, Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, Nr.10A
Telefon: 0741-097.779
Email: vanzari@sanofit.ro

Newsletter

Nume
Email:
Web design and SEO by Publicistic.