• Deratizare
  • Dezinsectie
  • Dezinfectie
  •  

Deratizare

Deratizarea este necesară pentru a ne proteja de boli ce se pot transmite de către rozătoare prin contact cu animalul (ori fecalele sau urina acestuia) sau muscatura, și pentru a evita pagubele ce pot fi cauzate de aceștia.

Pentru prevenirea și distrugerea rozătoarelor, vă punem la dispoziție serviciul de deratizare prin aplicarea de măsuri punctuale s-au permanente, cu o importanță deosebită deoarece rozătoarele sunt principalii purtători de boli și aducători de pagube economice.

Şobolanii mananca alimente de toate tipurile, rod lemnul,cabluri electrice,plastic etc.

Contaminează cu secreţii excremente, si urină. Sunt purtători ai numeroaselor boli infecţioase, ce pot fi transmise la om şi la alte animale.

Pot transmite: Leptospiroza,Listerioza, Salmonella, Trichina,viruşi de Lassa (agenţi patogeni ai febrei de Lassa), viruşi Lyssa (agenţi patogeni ai rabiei), precum şi alţi ectoparaziţi şi endoparaziţi.

Folosind substanțe de maximă eficiență, inodore și fără risc de toxicitate pentru om și pentru animale, avizate de către Ministerul Sănătății, societatea noastră participă cu eficiență la acțiunea de distrugere a rozătoarelor (șoareci, șobolani – de orice specie) care provoacă numeroase probleme.

Deratizarea se efectuează atât în spații închise (hoteluri, clădiri publice, depozite, unități de alimentație, instituții) cât și în spații deschise.

Dezinsectie

Dezinsecţia este necesară pentru a evita bolile care sunt transmise prin intermediul insectelor şi evitarea pagubelor ce pot fi cauzate de unele specii.

Tânţarii pot transmite: encefalită, meningită, malarie, febra galbenă, febra West Nile, encefalita, filarioza limfatică etc.

Muştele transmit peste 100 de boli: hepatita A , conjunctivită, tuberculoză, encefalită, febra tifoidă, holera, lepra, dizenteria, meningita aseptică, salmonella, poliomielita, holera, lepra.

Puricii pot transmite bacteria care provoacă ciuma (o formă a acestei bacterii a fost cauza celei mai mari pandemii din istoria omenirii, cunoscută drept "moartea neagră"), şi tenia.

Gândacii negri de bucătărie (svab) si Gândacul roșu de bucătărie (rusli), sunt purtători de bacterii patogene și alți agenți patogeni,pot cauza diferite boli infectocontagioase: salmonella,tuberculoza,anthrax,gastroenterite, diaree și a alte infecții intestinale.

Moliile pot face mari pagube printre textile, dar pot contamina si grâul,făina etc.

Păianjenii si Viespile sunt musafiri nedoriți din cauza ințepăturilor lor.

Pentru prevenirea și combaterea insectelor dăunatoare și purtătoare de microbi și boli, vă oferim cel mai eficient serviciu de dezinsecție. Substanțele pe care le utilizăm în procedura de dezinsecție sunt inodore, nefiind toxice pentru om și animale. Aceste substanțe se regăsesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sănătății.

Spectrul de acțiune al substanțelor pe care le utilizăm se referă la următoarele categorii de insecte: gândaci de bucătărie, purici, muște, țânțari, furnici, plojnițe, păienjeni, termite, insecte de plajă, dăunatori depozite și larve.

Numarul persoanelor care sunt intepati de capuse creste alarmant in Romania, dupa ziua de 1 Mai au fost raportate zeci de cazuri in fiecare judet. Capusele pot transmite boli care pot cauza anemie sau chiar paralizie!

Sanofit combate eficient capusele!

Dezinfectie

Dezinfecţia este necesară pentru a evita sau a combate aparitia unor boli infecţioase prin distrugerea agenţilor patogeni,bacterii,virusi si microorganisme.

Dezinfecția constă în acțiuni de prevenire și combatere a diferitelor boli infecțioase și parazitare la om și la animale, urmărind distrugerea germenilor patogeni de pe suprafețele vizate.
În orice spațiu se impune pe lângă curățenia mecanică și realizarea operațiunii de dezinfecție.

Aceasta operațiune are loc preventiv și are drept obiectiv eliminarea germenilor patogeni sau condiționat patogeni care dezvoltă apariția microbilor și diferitelor boli infecțioase sau parazitare atât la oameni cât și la animale. Substanțele utilizate în procesul de dezinfecție poartă avizul Ministerului SănătățiiDE CE SA ALEGETI SANOFIT?


Pentru ca intelegem, definim si ducem la bun sfarsit cerintele d-voastra.
Pentru ca suntem "Departamentul de prevenire si combatere al daunatorilor" din curtea d-voastra.
Pentru ca avem preturi corecte privind raportul calitate – pret toate croite pentru buzunarul d-voastra.

CUM LUCRAM? CE LUCRAM?


Luam in serios fiecare proiect, fie ca e o lucrare simpla (apartament), sau o lucrare de amploare ce necesita experienta.
Incercam sa intelegem nevoile clientului si sa oferim solutia cea mai buna pentru aceasta. Suntem constienti de nivelul calitatii muncii noastre si nu ne vom cobori niciodata sub aceste standarde. Alegandu-ne pe noi alegeti servicii la cel mai profesional nivel, aptitudini tehnice realizate cu aparatura high - tech si substante avizate de ultima ora, precum si un partener de comunicare desavarsit.
Oferim consultanta in servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie, preventia infestarii cu daunatori a afacerii d-voastra cat si servicii post lucrare, sunt serviciile care si-au gasit definitia aici.
Acesta este Sanofit!
 

SC SANOFIT SRL


Targu Mures, Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, Nr.10A
Telefon: 0741-097.779
Email: vanzari@sanofit.ro

Newsletter

Nume
Email:
Web design and SEO by Publicistic.